Pages Menu
Categories Menu

Få en (ännu bättre) relation med din häst

Frigör dig och din häst från begränsande (tidigare livs) blockeringar

Vad är blockeringar?
Blockeringar är det som – omedvetet styr och begränsar oss (och våra hästar) i våra liv. De är hindren längs vägen. Det som gör att du (och hästen) upprepar samma saker, trots att det inte fungerar eller tjänar dig (eller hästen).

Energierna du och din häst bär med dig från era respektive tidigare liv kommer att avgöra hur ni relaterar till er själva (och varandra) i detta liv. Allt är lagrat i Amygdala (hjärnas vakthund) – och reser med dig och din häst i liv efter liv. Och det tjänar inte alltid vare sig dig, din häst eller er relation.

Hästar är ofta mycket tydliga i sitt språk, och vi människor har många gånger svårt att uppfatta dessa signaler. Genom att förstå (och lösa upp) VAD som blockerar relationen mellan dig och hästen kan vi öka tryggheten och respekten för varandra. Vi får ett bättre ledarskap helt enkelt (och en lyckligare häst).

Är detta intressant för dig (och din häst)? Eller någon i din närhet?
Emma och Kina kommer till dig och din häst:
Kommunikation med din häst inklusive healing och samtal med dig. Vi arbetar gemensamt och enskilt. Du och din häst får varsin blockering upplöst. Du får möjlighet att ställa frågor till din häst.

Pris: 4440 kr Tid: 3 tim (därutöver 740 kr för varje påbörjad 30 min)

Milersättning tillkommer (50 kr/mil) om du bor längre bort än 3 mil från Almunge (kyrka). Moms tillkommer för företag.

Svartens fem första år var mycket tuffa. Implikationerna som följde när jag (Kina) köpte (utan att tveka trots att jag inte hade någon särskild erfarenhet av hästar …) Svarten var både oförutsägbara och smärtsamma för oss båda. Jag har lyckats hjälpa honom mentalt med min unika metod. Vi har rest genom många liv tillsammans – nu var det dags att träffas och lösa upp blockeringarna (för oss båda). Den panikångest och brist på tillit till människor Svarten burit från detta och tidigare liv är borta. Vår vänskap är djup och bygger på respekt. Idag är vi trygga med varandra.

När Emma träffade Svarten – kom vi tre överens om att arbeta ihop och hjälpa andra!
Emma, hon kan lyssna hon! Svarten

Emma, Kina och Svarten kommer under hösten (2018) kommer vi att arrangera ett par spännande dagar för dig och din häst. Datum, plats och pris meddelas framöver, meddela Kina om du vill ha information.

Emma Andersson
Friskvård & hälsa, behandlingar, djurkommunikation

Kina Bergman
Psykosyntesterapeut, Personligt ledarskap och Ledarskapscoaching

Vi löser upp dina (och din hästs) blockeringar oavsett ursprung och orsak, med bestående resultat!