Pages Menu
Categories Menu

Freeblocking

Oavsett vilka blockeringar du kämpar med är en sak säker: Det är meningen att du ska avslöja din högsta potential. Som larven som förvandlas till en fjäril. Det bästa är: att frigöra blockeringar behöver inte vara komplicerat eller dra ut på tiden (i det oändliga). Att frigöra dig från blockeringar med Kinas unika metod Freeblocking ger dig en omedelbar lättnad och en fridfull känsla av distans till blockeringen som du frigjort dig från. Så det hela handlar verkligen om en sak: Hur snabbt vill du bli du och börja leva det liv du vill?

Frigör dig från blockeringar – och lev ditt liv som du vill (och drömmer om)

  • Har du en längtan efter en bättre självinsikt, om vem du egentligen är, och meningen med ditt liv?
  • Längtar du efter att få ut mer i livet, men vet inte exakt vad.
  • Är du trött på begränsningar som dominerar ditt liv, och önskar att livet var lätt.
  • Kämpar du med en låsning som begränsar dig i vissa sammanhang och även om behandling har hjälpt är du fast i att behöva ”hantera” den här låsningen.
  • Kan du vara dig själv i alla sammanhang? Känner du att något begränsar dig i dina relationer? Har du olika roller, privat och i yrkeslivet?
  • Glömmer du bort dig själv, men tar hand om alla andra – och har väldigt lite eller ingen energi?
  • Upplever du, att du sätter upp mål som alltid rinner ut i sanden, trots att du innerst inne vet att det är vad du vill och längtar efter?

Jag hjälper människor som dig att frigöra dig från dina blockeringar genom att ta kontakt med din själ och avlägsna tidigare livs smärtsamma minnen, som inte längre tjänar dig. På så sätt kan du bli den du verkligen är och leva det liv du verkligen vill.

Vad är blockeringar?
Blockeringar är det som – omedvetet styr och begränsar oss i våra liv. De är hindren längs vägen. Det som gör att du upprepar samma saker, trots att det inte fungerar eller tjänar dig.

Energierna du bär med dig från tidigare liv kommer att avgöra hur du relaterar till dig själv (och andra) i detta liv. Våra känslominnen är lagrade i amygdala (som kallas för vår hjärnas vakthund) – och reser med dig i liv efter liv. Det tjänar inte alltid dig. När du på djupet förstår ditt mönster och har viljan till förändring, är det dags att frigöra dig från dina blockeringar.

Oavsett ursprung och orsak är det möjligt att frigöra dig från dina blockeringar, resultaten är bestående!

Everyone deserves to fly!larv-forvandlas-till-en-fjaril