Pages Menu
Categories Menu

Hästar

Hösten 2018
Få en (ännu bättre) relation med din häst. Frigör dig och din häst från begränsande (tidigare livs) blockeringar.

Under hösten kommer Emma (djurkommunikatör) och Kina arrangera ett par spännande dagar för dig och din häst. Vi gör också hembesök. Läs mer här!

 

Jag är bra på att kommunicera med djur och det har jag troligen alltid varit men först nu förstått. När jag arbetar känner jag in, ställer frågor och lyssnar. Hästar visar med att föra över sina känslor och kan visa var på deras kropp problemet sitter. De blir nyfikna och förstår när någon vill lyssna, nosar och undersöker, tuggandet visar mig att de är villiga att samarbeta. Metoden jag arbetar med är mental kinesiologi och en metod för att lösa upp själva problemet och det fungerar lika bra på hästar som på människor. Behöver du hjälp med din häst? Hör av dig för mer information och priser.

hast_april

Svarten, 5-årig fd travare
Kom till ett stall för ett försök att komma tillrätta med en troligen mycket olycklig tidigare hantering som skulle komma att visa sig under körning. När han kom till det stallet var han uppdragen i buken, glanslös i pälsen, toppig i korset, var tunn, håglös, avstängd och var tom i blicken och gjorde precis som han blev tillsagd. Han kördes och fick vid ett par tillfällen fullständig panik, kastade ur kusken ut sulkyn och drog rakt genom elstängsel och stolpar. Jag kontaktades för att se om kunde göra något för honom.

När vi träffades visade han direkt att han var samarbetsvillig och visade mig att det hänt något med hans bakdel och förmedlade en stor ledsenhet och sorg till mig över det. Vi arbetade och fick fin kontakt. Vid ett tillfälle visar han hur nervös han blir när jag borstar honom i gången genom att bajsa riktigt löst. Troligen för att enda gången han tidigare blev borstad var i samband med tävling vilket var skräck för honom. Jag noterade det lösa bajset och kommenterade det – men han tyckte troligen inte att han fick den hjälp han behövde – så han backade till min ryggsäck och gjorde samma sak en gång till, rakt på ryggsäcken. Hästar vet precis vad dom gör! Därefter reagerade jag och gjorde en behandling och efter det fungerade magen perfekt. Han hade tidigare också bajsat i foderhinken, troligen för att visa att han behövde hjälp med sin nervösa mage.

hast_juni

Till min stora lycka fick jag köpa denna underbara häst, vi arbetar vidare med att borsta och umgås under mycket trygga förhållanden med gott resultat. Han har numera ett permanent startförbud och kommer bara att få göra roliga saker i sitt liv. Han har accepterat mig som sin flockledare. När såren är så här djupa kräver det både flera behandlingar samt mycket tid för att skapa tillit och trygghet. Idag är Svarten inte längre spänd, han är glansig i pälsen, har lagt på sig vikt och är glad i ögonen.

Vår kontakt blir djupare och ibland får jag små rara och värmande ”sms” från Svarten som till exempel det här: ”Mamma, jag har jättekul” dök det upp i mitt huvud när jag var utomlands. Det jag inte visste då var att på hemmaplan hade han just den dagen blivit utsläppt i sommarhagen tillsammans med två unghingstar och dom hade verkligen jättekul ihop. Han blir behandlad som hästar ska och har fått en mening med livet, förutom mig är det just nu att uppfostra de två unghingstarna och det gör han jättebra och med glädje.