Pages Menu
Categories Menu

Postad den 10 Nov, 2016

Jag har landat i mig själv

Äntligen upplever jag mig nu som en vuxen kvinna, jag har landat i mig själv och har en fin kontakt med mitt inre. Jag hyser en ren och stor kärlek till mig själv.

Min omgivning påverkar mig inte alls lika starkt idag och det tar inte längre energi från mig att vara i stora grupper eller folksamlingar. Idag vet jag mitt värde och agerar därefter, i alla situationer.

Kina har med stort engagemang och närvaro lotsat mig genom den snåriga och tuffa resa det är att fjarilresa in i sig själv. Att gå i terapi är, trots det, den bästa av alla resor jag gjort. Jag är djupt tacksam att det är just Kina som funnits där vid min sida när jag mött och genomlevt min sorg och smärta över det förflutna. De hinder och blockeringar som tidigare begränsat mig är borta för gott. Jag njuter av mitt liv här och nu och lägger ingen energi på oroande tankar kring min framtid.

Jag uppskattar också mycket den värme och humor som Kina besitter.

Ulla