Pages Menu
Categories Menu

Om Kina

Kina Bergman är en generös, själsanknytande förändringsagent med flera certifieringar inom Neurolingvistisk programmering (NLP), kinesiologi och Psykosyntes. Hon är en sann fritänkare, som har skapat sin egen unika metod för att hjälpa människor att frigöra deras blockeringar, så att de kan gå mot att leva sin högsta potential.

Kinas egen livshistoria inkluderar en mycket ensam barndom och mardrömsskilsmässa, vilket har tagit henne på en lång resa av transformation. Efter fyra år av intensiv träning, och många terapitimmar, för att bli psykosyntesterapeut upptäckte hon att hennes djupaste sår fortfarande var kvar. Då kom frågan: ”Hur ska jag kunna hjälpa mina klienter på djupet, om jag inte kan förstå eller läka mina egna djupa sår?”

När hon insåg att vare sig Psykosyntesen, traditionell terapi och logiska synsätt inte kunde ta henne längre, vände hon sig till kinesiologin för att hitta sin egen sanning. Det ledde henne också till att lämna sitt äktenskap efter flera års tvekan. Tiden hade kommit: Hon slöt sina ögon, följde sin instinkt och hoppade. Implikationerna som följde detta beslut ledde henne till att hitta svaren i tidigare inkarnationer. Och ur denna erfarenhet föddes Holografisk Bio-Psykosyntes och Freeblocking-metoden.

Under närmare fyra år var hennes enda mission att reda ut sin nuvarande och förflutna maktlöshet:

”Det var det enda sättet för mig att överleva min skilsmässa – och att göra mig verkligt fri. Den oundvikliga vägen var att identifiera och frigöra mig från den ena blockeringen efter den andra. Genom att förstå min själs större resa och perspektiv, de relationer hon rest med, smärtan och svårigheterna det inneburit, hittade jag min sanning, min kraft och min högsta potential.”

Praktiken ligger i centrala Stockholm. Hon föreläser gärna i organisationer och på företag som är intresserade av ledarskap och personlig utveckling.