Pages Menu
Categories Menu

Om Kina

 

För att ALLT faktiskt är möjligt!

En tid jag mådde jag mindre bra, att växa upp i en dysfunktionell familj sätter sina spår. Jag hade kört på i många år av gammal vana, på andras villkor, utan att känna efter vad jag själv ville innerst inne. Till slut gick det inte längre. Det blev en time-out 2004 och under det året tog jag ett beslut, att hitta tillbaka till mig själv, min hälsa och ta reda på vad jag verkligen ville sysselsätta mig med. Min resa började med ett besök hos en näringsterapeut och det ena ledde till det andra. Så småningom förstod jag att jag ville inspirera andra till en bättre hälsa, mentalt och fysiskt, och dela med mig av den erfarenhet jag själv samlat på mig under min egen resa.

Kina SöderlundUnder tiden livet i övrigt pågick, en väg som var allt annat än ”spikrak”, utbildade jag mig: friskvårdsmassage, NLP, i grundmedicin och nutrition. I juni 2014 avslutade jag min fyraåriga utbildning till Psykosyntesterapeut, och i juni 2015 fick jag mitt diplom. Jag har arbetat med klienter sedan våren 2012. Maj 2015 avslutade jag en kurs i mental kinesiologi, och i april 2016 fick jag mitt diplom. Februari 2016 avslutade jag en kurs i holistisk kinesiologi.

Genom psykosyntesen har jag lärt mig att bygga mitt eget liv inifrån mig själv och mina drömmar. Förutom att utbildningen gett mig en bra självkännedom har det också gett mig verktyg för att möta människor i ett förändringsarbete. Psykosyntes omfattar hela människan: kropp, känsla, intellekt och själ…., och fokuserar på det friska. Hälsan och psyket är ett pussel som präglats av våra tidigare erfarenheter och levnadssätt, mönster och personlighetsdrag kommer till uttryck i nuet i alla våra möten. Oavsett vad som händer i vår omgivning, vad livet har inneburit för oss kommer vi alltid att vandra med oss själva. Genom självkännedom främjas våra möjligheter att växa, att förändra vårt livspussel – med viljan och en ny medvetenhet.

Jag kompletterar mitt arbete som Psykosyntesterapeut med mental kinesiologi, som är en metod som fokuserar på det friska och att förändra gamla föreställningar om sig själv som inte hjälper eller stödjer oss längre. Genom systemet byggs ett mentalt immunförsvar upp och tillvaron blir enklare. Uttrycket ”det sitter i ryggmärgen” stämmer verkligen, så länge vi inte kan förändra våra inlärda beteenden och präglingar på den nivån styrs vi och begränsas av dem. Vi gör alltid det vi tror är bäst enligt våra omedvetna och undermedvetna beslutsprocesser som styrs av de inre delarna av hjärnan och hjärnstammen via ryggmärgen. Om det undermedvetna eller omedvetna av någon anledning står i opposition till det medvetna sinnet, förlorar det medvetna sinnet varje gång.

Jag vill inspirera människor till en bättre hälsa, fysiskt och mentalt, och idag vet jag att ALLT faktiskt är möjligt även om det från början känns helt omöjligt, eller ens tänkbart att drömma om. Jag arbetar med stresshantering, ledarskap och gruppdynamik, individuellt, med par och i grupp. Jag arbetar även med hästar.

Min målsättning är att det ska bli en meningsfull och bestående förändring för DIG.

Mottagningen ligger på Riddargatan 28, Östermalm i Stockholm samt i Magasinet, Almunge utanför Uppsala.

Varmt Välkommen att höra av dig!

Kina Bergman

Kinas Kraftkälla
Diplomerad Psykosyntesterapeut, PsA
Personligt ledarskap och Ledarskapscoaching