Pages Menu
Categories Menu

Panikångest

Att hantera stark ångest och panikångestattacker kan handla om att förebygga genom att andas, träna regelbundet och äta en bra kost. Att försöka ändra sina tankar när panikångesten redan kommit är mindre lätt, många gånger helt omöjligt att göra. Så länge vi fokuserar på att hantera panikångesten kommer den att återkomma med olika styrka även om den kan minskas i vissa lägen. Att hantera symtomen är krävande och grundorsaken finns kvar – vilket innebär att den kommer att komma tillbaka.

Jag arbetar med att hitta grundorsaken till panikångesten och att lösa upp denna blockering. Resultaten är bestående. Först när vi känner till grundorsaken till problemet kan vi arbeta med det. Tillsammans med klienten utforskas varsamt grundorsaken.  Att slippa hantera sin panikångest kan innebära ny frihet i livet.

Vad som utlöser en panikångestattack behöver inte ha med grundorsaken att göra.

Att slippa hantera sin panikångest kan innebära en frihet i livet. Läs Evas berättelse.

Jag tar emot klienter på Riddargatan 28, Östermalm i Stockholm samt Magasinet i Almunge utanför Uppsala. Priser, tidsbokning och praktisk information hittar du här.Utbildning: Diplomerad NLP Practitioner, Diplomerad Psykosyntesterapeut PsA, Mental kinesiologi och Holistisk kinesiologi.